Produktet e fundvitit në Sophie Caffe.

Produktet e fundvitit në Sophie Caffe.

Vera e Ngrohte dhe Rakia e pjekur janë dy produktet tona të veçanta të ruajtura posaçërisht për periudhën e festave të fundvitit. Çfarë duhet në netët e ftohta të dimrit? Një gotë verë të ngrohtë në darkë pas pune në një ambjent mikpritës , muzikë...